nieuws

Alklima lanceert nieuwe website

Geen categorie

Alklima, importeur van Mitsubishi Electric Cooling & Heating lanceert deze maand haar nieuwe website Alklima.nl.

De website is opgezet als een gebruiksvriendelijke informatie database. Naast een fris modern uiterlijk biedt de website tal van voorzieningen ter ondersteuning van de installateur en adviseur. Alklima.nl bestaat dan ook uit een algemeen deel en een extranet gedeelte, waarvoor de gebruiker een geregistreerde bezoeker dient te zijn. Als geregistreerde bezoeker is er toegang tot het productassortiment waar alle technische en commerciële documenten aan de producten gekoppeld zijn zoals STABU teksten, Autocad tekeningen, software, bedienings-, installatie-, en servicehandleidingen. Hierdoor is per product in een oogopslag te zien welke documenten bij het product horen.
Naast de producten biedt de website een informatievoorziening over Alklima en haar diensten. Momenteel staat fase 1 van de website online. Eind van dit jaar wordt aan de huidige content nog enkele unieke functionaliteiten toegevoegd. Vanuit de product database komt er een pdf generator waarmee klantspecifieke brochures en advertenties samengesteld kunnen worden. Ook word er een online design tool aangeboden waarmee eigen advertenties en flyers ontwikkeld kunnen worden.
De nieuwe website wordt geschikt voor mobiel internet, zodat Alklima.nl met PDA’s en smartphones goed bedient kunnen worden. Speciaal hiervoor is een storingscode module in ontwikkeling welke kosteloos geraadpleegd kan worden vanaf de mobiele telefoon. Ideaal voor een monteur die bij een project aanwezig is.
 
Meer informatie:
www.alklima.nl <http://www.alklima.nl>

Reageer op dit artikel