nieuws

Itho en Daalderop integreren commerciële activiteiten

Geen categorie

Per 1 januari 2011 gaan Itho B.V. en Daalderop B.V. de onderlinge samenwerking intensiveren. De commerciële activiteiten van Itho en Daalderop zullen geheel geïntegreerd worden om de gezamenlijke, ambitieuze doelstellingen in snel tempo te kunnen verwezenlijken. Beide bedrijven worden ondergebracht in de “Tree House Group”.

De Tree House Group wordt overkoepelend voor diverse Business Units, die ieder een eigen deel van de markt gaan bedienen met een specifiek aanbod van producten, concepten en systemen. De organisatie wordt marktgericht ingedeeld zodat er nog beter ingespeeld kan worden op de wensen van doelgroepen zoals installateurs, adviseurs, projectontwikkelaars, woningcorporaties en consumenten. De drie locaties waar Itho en Daalderop zich momenteel huisvesten (Itho in Schiedam en Etten-Leur, Daalderop in Tiel) zullen ook in de toekomst gehandhaafd blijven. Daarnaast worden de dochterbedrijven in het buitenland aan de groep toegevoegd. In de periode tot en met 31 december aanstaande zullen de plannen voor de Tree House Group verder worden geconcretiseerd.

 

Comfort en duurzaamheid

Itho en Daalderop onderscheiden zich door ook in deze periode een flinke stijging in omzet te genereren. Beide bedrijven spelen met succes in op de sterk veranderende installatiemarkt, zowel nationaal als internationaal. De stijgende energieprijzen, duurzaam beheer van het milieu en de toenemende vraag naar meer comfort, zorgen voor een steeds grotere uitdaging. Met innovatieve producten leveren beide bedrijven hieraan reeds een bijdrage. Gezamenlijk zal de toegevoegde waarde nog groter zijn.

De visie en strategie van Itho en Daalderop is gericht op duurzaamheid, comfort, kwaliteit en innovatie. Beide bedrijven streven naar een wereld waarin mens en milieu harmonieus samen gaan door comfortabeler en gezonder te wonen met tegelijkertijd een lager energieverbruik. De productgamma’s van beide bedrijven worden samengesmeed tot één geheel, waardoor er systemen ontstaan die de optimale combinatie bieden tussen duurzaamheid en comfort. De samenwerking op het gebied van Research and Development staat er voor garant dat het assortiment ook in de toekomst continu zal worden aangevuld met innovatieve producten en systemen.

 

Reageer op dit artikel