nieuws

Eerste exemplaar Warmte in Nederland

Geen categorie

Auteur Klaas de Jong heeft het eerste exemplaar van zijn boek Warmte in Nederland; Warmte- en koudenetten in de praktijk uitgereikt aan Eric Eijkelberg, plaatsvervangend directeur energie en duurzaamheid bij het ministerie van Economische Zaken.

De uitreiking had plaats tijdens de jaarbijeenkomst van de Stichting Warmtenetwerk op de vakbeurs Energie 2010. Het boek is tot stand gekomen met medewerking en steun van Stichting Warmtenetwerk. 
Warmte in Nederland beschrijft de ontwikkelingen op het gebied van warmte- en koudenetten in Nederland en Europa. Innovatie bij warmte en koude is een belangrijk thema in het boek en verschillende praktijkvoorbeelden met gerealiseerde besparingen komen aan bod. Het boek omvat 100 pagina’s in full colour en is rijkelijk geïllustreerd met foto’s, tekeningen en cartoons.
Het boek is uitgegeven door Maurits Groen Media (MGMC). Niet-leden kunnen het boek bestellen in de webshop van MGMC. 

Reageer op dit artikel