nieuws

Busch-Jaeger en Gira verdringen Hager en Draka, Nefit blijft dominant

Geen categorie

Nefit is uitgeroepen tot het sterkste merk onder W-installateurs. E-installateurs lopen vooral weg met Busch-Jaeger en Gira.

Dat concludeert vakblad Bouwkennis in zijn nieuwe BouwKennis Marketing Score Card Klanttevredenheid voor de installatiesector. Deze is te vinden op: http://www.bouwkennis.nl/producten/marketing_score_card_klanttevredenheid_installatie. BouwKennis heeft het gemiddelde genomen van de twaalf ondervraagde criteria en op basis hiervan een top-5 samengesteld voor de klanttevredenheid van installateurs met fabrikanten. Er is hierbij geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende productgroepen. Busch-Jaeger en Gira verdringen Hager en Draka, die de afgelopen jaren prominent aanwezig waren in de scorekaart. Nefit is in de W-categorie een oude bekende: de afgelopen vijf jaar domineerde de ketelbouwer deze lijst al.

Reageer op dit artikel