nieuws

Installateur krijgt gratis hybridesysteem

Geen categorie

AWB heeft een gratis GeniaHybrid uitgereikt aan de heer Jeroen Harsevoort, projectleider bij Vredenburg Installatietechniek te Steenwijk. “Ons pand is vijfde van ‘meest energiezuinige kantoorpanden van Nederland’. De GeniaHybrid past daar dus heel goed bij.”

Uitreiking GeniaHybrid cheque met links prijswinnaar Jeroen Harsevoort en rechts Wessel de Haan van AWBDe GeniaHybrid is een hybride systeem dat onlangs tijdens het event ‘de Aftrap’ voor Het Hybride Wonen, officieel is gepresenteerd. Tijdens dit event konden deelnemers hun eigen schopkracht testen en daarmee één van de eerste hybride systemen winnen. Jeroen Harsevoort mag zich met zijn harde schopkracht de terechte winnaar noemen en ontving dan ook vol trots de cheque voor de GeniaHybrid uit handen van AWB-rayonmanager Wessel de Haan.

Duurzame vakinstallateur
Opvallend is dat de prijs juist op deze plek is terecht gekomen, want het milieuvriendelijke hybride systeem van AWB, leverancier en ontwikkelaar van totaaloplossingen op het gebied van verwarming en tapwaterbereiding voor de vervangingsmarkt, sluit mooi aan bij de propositie van Vredenburg, als de duurzame vakinstallateur uit de gemeente Steenwijkerland. Het pand waarin Vredenburg gehuisvest is, staat op de vijfde plaats op de ranglijst ‘het meest energiezuinige kantoorpand van Nederland’ en is door Vredenburg zelf ontwikkeld. “De GeniaHybrid past dus eigenlijk wel heel goed bij ons”, aldus Jeroen Harsevoort. “Wij zijn dan ook heel blij met deze prijs. Er zijn klanten van ons die dit duurzame product zeker interessant zullen vinden.”

GeniaHybrid
De GeniaHybrid is een hybride systeem dat bestaat uit een lucht-/waterwarmtepomp en een HR-ketel. Het hele systeem wordt centraal aangestuurd door de Dynamische Systeem Intelligentie (DSI). “Met deze oplossing kan tot wel 25 procent worden bespaard op de energiekosten. Met de optimale balans tussen gas en elektra kan het voordeel oplopen tot een besparing tot 35 procent op primaire energie. Dit betekent eveneens een CO2-reductie tot 35 procent. Deze oplossing is een uitkomst voor labelverbetering van bestaande woningen”, aldus De Haan.

Bron: Gebouwbeheer.nu

Reageer op dit artikel