nieuws

Smart Hybrid Foundation en Stichting Warmtepompen samen

Geen categorie

Tijdens het Smart Hybrid Congres is aangekondigd dat de Smart Hybrid Foundation en de Stichting Warmtepompen per 1 januari 2011 samengaan. De naam van de nieuwe stichting is nog niet bekend. De samenwerking is bekend gemaakt door Willem Hooijkaas, secretaris van de Stichting Warmtepompen. Hooijkaas: “Wij hebben ingezien dat we samen iets hebben. Om aandacht […]

Tijdens het Smart Hybrid Congres is aangekondigd dat de Smart Hybrid Foundation en de Stichting Warmtepompen per 1 januari 2011 samengaan. De naam van de nieuwe stichting is nog niet bekend.

De samenwerking is bekend gemaakt door Willem Hooijkaas, secretaris van de Stichting Warmtepompen.

Hooijkaas: “Wij hebben ingezien dat we samen iets hebben. Om aandacht voor warmtepompen te krijgen, kan je niet alleen werken, dat doe je samen.”

Er zal een nieuwe brancheorganisatie ontstaan voor warmtepompen voor woningbouw en utiliteitsgebouwen. De organisatie zal gericht zijn op kennisoverdracht en stimulering van innovatie en vormt daarnaast een gesprekspartner voor industrie en overheid. “We willen de markt bedienen en goed informeren, zodat er meer stimulans is voor de warmtepomp”, aldus Hooijkaas.

Reageer op dit artikel