nieuws

Range close control airconditioners uitgebreid

Geen categorie

Western Airconditioning B.V. te Hoevelaken heeft de range close control airconditioners Datatech uitgebreid. De range is speciaal ontwikkeld is voor computerruimtes en kleine serverruimtes. Tot nu toe kon tot een vermogen van 130 kW gekoeld worden maar nu is het mogelijk tot 170 kW te koelen. Hierdoor zijn er minder units nodig in een ruimte en dus ook minder vloeroppervlak.

De Datatech die 2 jaar geleden op de markt is gebracht, kan de temperatuur én de relatieve vochtigheid in de ruimte op nauwkeurige wijze beheersen. Hiermee voldoet de apparatuur volledig aan de eisen van de hedendaagse gebruikers van computerruimtes, datahotels en switchruimtes.

Bij het ontwerp van deze Datatech units is met name nagedacht over het terugdringen van het energieverbruik door toepassing van het milieuvriendelijke koudemiddel R410A, elektronische expansieventielen, radiaalventilatoren en EC-motoren. Besparingen tot 30% op het energieverbruik zijn geen uitzondering, zegt de leverancier. De Datatech units kunnen eenvoudig communiceren met een gebouwbeheersysteem maar ook webbased communicatie is mogelijk.

 

 

Bron: Installatienet

Reageer op dit artikel