nieuws

Hybride Warmtepompen en energielabel: “Verduurzaming van de bestaande woningbouw in de praktijk”

Geen categorie

Op 10 juni wordt hét congres over verduurzaming van de bestaande woningbouw in de praktijk gehouden. Op dit belangrijke congres gaan sprekers van ondere andere EnergieTransitie, GasTerra, TNO, SHF, maar ook ervaringsdeskundigen (zowel woningbouwvereniging, installateur, als gebruiker) op deze dag uitgebreid antwoord geven op vragen over lucht/water (hybride) warmtepompen.

De volgende vragen komen aan bod:

  1. Hoe komen we van energiebesparingsbeleid naar labelsprongen in de praktijk?

  2. Lucht/water (Hybride) warmtepompen, hoe steekt de techniek in elkaar en hoe veelzijdig is die techniek nu in de dagelijkse praktijk?

  3. Waar moet u bij de keuze van het type lucht/water warmtepomp en de installatie ervan op letten?

  4. Welke energetische prestaties en welk comfort mogen we verwachten?

 

Ervaringsdeskundigen uit de collectieve woningbouwcorporaties, installatiebranche en gebruikers/bewoners delen hun praktijk ervaringen. Op deze dag zal tevens voor de bezoekers van het congres door de Smart Hybrid Foundation een compleet technologieplein worden ingericht, waar men uitgebreid geïnformeerd wordt over de mogelijkheden en oplossingen voor zijn/haar eigen specifieke situatie. Tijdens de lunch en het “walking dinner” is er uitgebreid gelegenheid uw kennis en inzicht te verbreden bij de leveranciers en ervaringsdeskundigen op dit technologieplein.

 

 

Doelgroep
De Smart Hybrid Foundation, de branchevereniging voor lucht/water (hybride) warmtepompen waaraan elf vooraanstaande fabrikanten/leveranciers deelnemen, organiseert deze dag specifiek voor woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren, installatiebedrijven en adviesbureau’s.

 

 

Bron :  NL Energie en Klimaat

 

Reageer op dit artikel