nieuws

Daikin organiseert opnieuw Warmtepomp Informatie Dagen

Geen categorie

Vanwege de overweldigende belangstelling in 2009 organiseert Daikin dit jaar opnieuw Warmtepomp Informatie Dagen. Tijdens deze dagen, waarvan de eerste plaatsvindt op 27 mei, worden de deelnemers uitgebreid geïnformeerd over de huidige stand van zaken op het gebied van warmtepompsystemen voor residentiële toepassingen en over de kansen in deze groeimarkt.

Hierbij worden de verschillende warmtepompsystemen uitvoerig besproken én vergeleken, zowel met elkaar als met conventionele systemen. Ook wordt ingegaan op zaken die het succes van warmtepompen kunnen beïnvloeden, zoals overheidssubsidies en het Ecolabel. Daarnaast zal Daikin inzicht geven in hoe zij kan ondersteunen bij het gehele realisatietraject, van ontwerp tot verkoop en van inbedrijfstelling tot service.

De Warmtepomp Informatie Dagen zijn bedoeld voor iedereen die zakelijk geïnteresseerd is in energiebesparing en reductie van de CO2-uitstoot. Deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelden kunt u kijken op www.daikinwidagen.nl.

Reageer op dit artikel