nieuws

Groei bij warmtenetten

Geen categorie

563.000 warmteafnemers telde CE Delft bij haar inventarisatie voor de energiekamer. Opvallend is daarbij dat ruwweg de helft zit op kleinschalige warmtenetten van onder meer corporaties, VvE’s en projectontwikkelaars. Bij die warmtenetten liggen ongetwijfeld nog kansen voor koppelingen en verduurzaming voor leden van CE Delft. Maar ook de (middel)grote netten zitten niet stil.

Duidelijke groei ziet CE Delft momenteel ook bij Waste-to-Energy. Na eerdere meldingen van het stoomnet voor E.On in Delfzijl en de warmteleiding van Twence naar Enschede komen deze maand HVC en Essent Milieu met goed nieuws. Daarnaast heeft november ook warmtefeestjes in petto als de opening van de biocentrale in Leeuwarden en de warmteleiding van afvalverwerker Bewa naar kaarsenfabriek Bolsius op Moerdijk.

Reageer op dit artikel