nieuws

Airwell levert voortaan ook lucht-water warmtepompen

Geen categorie

Airwell levert voortaan ook lucht-water warmtepompsystemen van de SPH (split opstelling) en PAC (packaged units) serie. De Airwell-warmtepompsystemen zijn energiezuinig. De systemen hebben een hoog rendement en zijn minder belastend voor het milieu in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen.

 

De warmtepomp is toepasbaar als hoofdverwarming in (nieuwbouw) woningen via ventilatorconvectoren of radiatoren. Het systeem kan worden gebruikt als vloerverwarming/koeling en is met een conventionele boiler te combineren. De warmtepomp beschikt over een verwarmingsvermogen tot een buitenluchttemperatuur van min twintig graden Celsius. De SPH/PAC+ warmtepomp is specifiek ontwikkeld voor nieuwbouwwoningen met vloerverwarming of vloerkoeling, ventilatorconvectoren of radiatoren. De units leveren voldoende warmtevermogen bij lage buitenluchttemperaturen. Tevens is er de SPH-R/PAC+R, welke speciaal ontworpen zijn voor het opwekken van warm water in combinatie met een (bestaande) warm water boiler. Deze units kunnen enkel verwarmen. Alle benodigde elektrische en waterzijdige accessoires zijn leverbaar voor de verschillende units, zodat ze goed geïntegreerd kunnen worden.

Reageer op dit artikel