nieuws

Lucht, water en C02

Geen categorie

Het Zweedse CTC brengt de nieuwe CTC ECO2 op de markt. Het betreft een lucht/water warmtepompunit die C02 als koudemiddel gebruikt. Het gebruik van C02 als koudemiddel zorgt voor een vrijwel constant uitgangsniveau.

 

De warmtepomp is efficiënt en krachtig en biedt met de warmwatertank een hoge output bij lage buitentemperaturen. De unit levert doorstroomtemperaturen tot 70° C  Indien gebruikt met de dompelaar in de watertank kunnen doorstroomtemperaturen tot 80° C geleverd worden. Dankzij de 2-fasige compressor blijft het uitgangsvermogen op een vrijwel constant niveau, zelfs bij zware omstandigheden van -20° C. De als unit geleverde warmtepompinstallatie levert comfortverwarming via de 4-weg mengklep. Het op maat ontworpen microprocessorbesturingssysteem bevat functies zoals verwarming, operationele tijden en nachtreductie parameters. Een werkende CTC ECO2 warmtepomp heeft een geluidsniveau van 45db op een afstand van een meter. Deze pomp is ontworpen met het oog op legionellavrij heet water en wordt geleverd met een kamersensor, buitensensor, primaire doorstroomsensor, veiligheidsklep voor gebruik van water (9 bar) en met drie stuks van de huidige sensoren.

Reageer op dit artikel