congres

Geen categorie

Razendsnel een F-gassencertificaat

Razendsnel een F-gassencertificaat

In samenwerking met opleidingscentrum voor de koudetechniek GO° biedt Wasco installateurs de kans om razendsnel een F-gassencertificaat te halen.

Met dit certificaat heeft de installateur een voorsprong in de verwarmingstechniek. Door de opkomst van het gasloos wonen komen relatief nieuwe verwarmingstechnieken in beeld, zoals warmtepompen. Deze verwarmingstechnieken komen vaak uit de koudetechniek en voor omgang met deze koudemiddelen (F-gassen) is een certificaat noodzakelijk. Dit certificaat, het F-gassencertificaat, kan de installateur nu ook halen bij Wasco en GO°.

Opleidingscentrum
Met de F-gassentraining gericht op airconditioning- en warmtepompsystemen, haalt de installateur de certificering in categorie 2. De theorie wordt zowel online als tijdens een training op de Wasco-vestiging bijgebracht. Op de vestiging horen de cursisten alles wat ze moeten weten van de gespecialiseerde koeltechnische trainers van het WasCollege. Dit is het eigen opleidingscentrum van groothandel Wasco, waarbinnen kennis wordt overgebracht aan klanten. De praktijktrainingen vinden plaats bij GO° in Ede.

Voordelen van deze F-gassentraining voor de installateur
– Bij met je vakkennis door de combinatie van theoretische en praktische trainingen.
– Uitbesteden van het werken met F-gassen is niet meer nodig, waardoor er veel kosten bespaard kunnen worden. Een F-gassencertificaat maakt de installateur daardoor aantrekkelijker voor opdrachtgevers.
– De trainingen vormen een goede voorbereiding op het STEK-examen.
– Het certificaat in categorie 2 wordt met deze trainingen gehaald voor € 1.995,- inclusief STEK-examenkosten.

Inschrijven kan op www.wasco.nl/f-gassentraining.

Reageer op dit artikel