congres

Geen categorie

Warmtepompen Innovatieroute op Vakbeurs Energie is ‘uitverkocht’

Warmtepompen Innovatieroute op Vakbeurs Energie is ‘uitverkocht’

Tijdens Vakbeurs Energie, die volgende week plaatsvindt, wordt de Warmtepompen Innovatieroute gelopen. De route, georganiseerd door Vakblad Warmtepompen, is inmiddels volledig ‘uitverkocht’. Omdat het aantal inschrijvingen het maximum aantal van 20 deelnemers per tijdslot heeft overschreden, is aanmelding voor de route niet meer mogelijk.

Vorige week bleek al dat er bijzonder veel interesse is om mee te lopen in de Innovatieroute, waarbij deelnemers in korte tijd langs een aantal stands worden geleid voor korte, exclusieve presentaties. De organisatie besloot daarop om het aantal ‘tijdslots’ te verdubbelen zodat meer beursbezoekers de gelegenheid hebben om deel te nemen.
Inmiddels zijn echter ook alle plaatsen in die extra rondes vergeven. Het inschrijfformulier voor de Innovatieroute is daarom gesloten, er kunnen geen nieuwe deelnemers meer worden aangemeld. Overigens biedt Vakbeurs Energie ook nog een aantal andere evenementen waarbij aandacht wordt besteed aan warmtepompen en aanverwante systemen. Zo zijn er workshops van BodemenergieNL, over gasloos wonen en over Nul op de meter. Het volledige programma van Vakbeurs Energie staat op de beurswebsite.

Reageer op dit artikel