congres

Geen categorie

Sectoroverstijgend ‘brokerage’-evenement over energieneutrale gebouwde omgeving

Sectoroverstijgend ‘brokerage’-evenement over energieneutrale gebouwde omgeving

De  Europese technologie- en innovatieplatforms voor Renewable Heating & Cooling (RHC-ETIP) en Diepe Geothermie (DG ETIP) organiseren samen met het DHC+ Technologieplatform

 een ‘brokerage’-netwerkevenement rond het Horizon 2020 Energy Work programma 2018-2020. 

Een ‘brokerage’ is een model dat ook wel ‘B2B-speeddating’ of ‘matchmaking’ wordt genoemd. Tijdens het evenement staan verschillende onderwerpen centraal, zoals energie-efficiëntie in de industrie, decarbonisatie in de gebouwde omgeving, smart buildings, en energiemodellering.

Sectoroverstijgende samenwerking
Met het ‘brokerage’-event wordt sectoroverstijgende samenwerking gestimuleerd, iets dat de Europese Commissie meerdere keren heeft aangehaald als een van de voornaamste prioriteiten binnen het energie-werkprogramma. Volgens de organisatoren biedt het evenement een ‘unieke’ kans om relevante informatie op te doen, en partners uit verschillende technologische sectoren te ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en er projecten mee op te zetten.

Het netwerkevenement vindt op 16 november 2017 plaats in Brussel; deelname kost 100 euro (ex BTW).

Klik hier voor nadere informatie en het inschrijfformulier.

Reageer op dit artikel