congres

Geen categorie

Gratis gids: alles over Vakbeurs Energie

Gratis gids: alles over Vakbeurs Energie

De transitie naar een CO₂-arme energievoorziening vergt een grote inspanning, ook van installateurs. Zo moeten nieuw te realiseren gebouwen vanaf 2021 (bijna) energieneutraal (BENG) zijn; de resterende warmtevraag moet zo veel mogelijk zonder aardgas worden ingevuld. De gratis te downloaden Vakbeurs Energie-special van EnergieGids gaat uitgebreid op dergelijke uitdagingen in.

Vakbeurs Energie vindt plaats van 10 tot en met 12 oktober in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Op de beurs staan innovaties, ideeën en systeemoplossingen centraal die de transitie naar een duurzame energievoorziening mogelijk maken. Zo wordt, onder andere in workshops, ruim aandacht geschonken aan de toepassingsmogelijkheden van warmtepompen.
Speciaal voor de beurs heeft EnergieGids een magazine uitgebracht waarin de energietransitie centraal staat. De beursspecial is gratis te downloaden via een webpagina van Installatiejournaal.

Reageer op dit artikel