congres

Geen categorie

Gemeente Den Haag organiseert ‘technische workshop’ over warmtepompen

Gemeente Den Haag organiseert ‘technische workshop’ over warmtepompen

Op 19 oktober organiseert de gemeente Den Haag een ‘technische workshop’ voor appartementseigenaren en VvE’s. Centraal in de workshop staan de mogelijkheden en voordelen van de toepassing van warmtepompen.

Deelnemers aan de workshop krijgen technische informatie over warmtepompen, al dan niet toegepast in combinatie met een hr-gasketel. Deskundigen geven uitleg over de werking van een warmtepomp, over wat aanschaf ervan voor bewoners kan betekenen en over de energiebesparing die ermee kan worden gerealiseerd. Ook wordt informatie gedeeld over subsidiemogelijkheden (met name de ISDE-regeling).

Datum, locatie en aanmelden
De technische workshop vindt op donderdag 19 oktober 2017 van 19.30 tot 21.45 uur (inloop vanaf 19.15 uur) plaats in ‘pop-upstore’ Hou van je Huis, aan de Fluwelen Burgwal 54 in Den Haag. Deelname aan de workshop is gratis; deelnemers kunnen zich aanmelden door een bericht te sturen naar vvebalie@denhaag.nl.

Reageer op dit artikel