congres

Geen categorie

Inschrijving Warmtepompen Innovatieroute 2017 geopend

Inschrijving Warmtepompen Innovatieroute 2017 geopend

Tijdens Vakbeurs Energie in Den Bosch organiseert vakblad Warmtepompen op woensdag 11 en donderdag 12 oktober de Warmtepompen Innovatieroute. Door met ons mee te wandelen, wordt u in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op warmtepompgebied. Deelname is gratis.

Onder meer door subsidies komt de warmtepomp steeds beter in zicht als duurzame vervanger van – of aanvulling op – de hr-ketel. Door een woning te verwarmen (en koelen) met behulp van een warmtepomp, wordt een duurzaam en comfortabel binnenklimaat gecreëerd, tegen lagere energiekosten. Als architect, installatieadviseur, medewerker van een vastgoedbedrijf of woningcorporatie is het belangrijk om op de hoogte zijn van de actuele stand van zaken met betrekking tot warmtepomptechnologie en de mogelijke toepassingen ervan.

Experts vertellen over actuele ontwikkelingen
De deelnemers aan de Warmtepompen Innovatieroute worden in groepen van maximaal 20 personen langs diverse stands geleid. Tijdens de route praten experts u steeds in 15 minuten bij over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inclusief een korte introductie duurt de route anderhalf uur. Op beide dagen (11 en 12 oktober) start de route om 11.15 uur. De route eindigt op beide dagen om 12.45 uur.

Inschrijven
Deelname aan de Warmtepompen Innovatieroute van vakblad Warmtepompen is volledig gratis. U hoeft zich er alleen maar even voor aan te melden. Dit is mogelijk tot en met 5 oktober. Hierbij kunt u uw voorkeur voor een specifieke tijd aangeven. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en praktische informatie. Let wel op: het aantal plaatsen is beperkt!

Schrijf u in door op deze link te klikken.

Reageer op dit artikel