congres

Geen categorie

Congres ‘Warmte zonder gas’ tijdens Vakbeurs Energie

Congres ‘Warmte zonder gas’ tijdens Vakbeurs Energie

Op 11 oktober vindt tijdens Vakbeurs Energie het congres ‘Warmte zonder gas’ plaats. Tijdens dit congres wordt aandacht besteed aan ‘best practices’ met bestaande technieken die het mogelijk maken om aardgas te vervangen voor de verwarming van gebouwen en woningen: warmtenetten, elektrische oplossingen, biomassa en energiebesparing.

Sprekers tijdens het congres zijn advocaat Michelle de Rijke, onderzoeker Casper Tighelaar, en Maya van der Steenhoven, directeur van het Programmabureau Warmte Koude Zuid-Holland. Het congres is bedoeld voor beleidsmakers, woningbouwcorporaties, vastgoedbedrijven, bestuurders van Verenigingen van eigenaren (VVE’s) en medewerkers van bedrijven die betrokken zijn bij de warmtevoorziening van woningen en utiliteitsgebouwen.
Het Congres Warmte zonder Gas vindt op 11 oktober plaats van 10.30 – 13.35 uur. Registratie voor deelname verloopt via de registratiemodule van Vakbeurs Energie, en kost 95 euro (excl. BTW). Klik hier voor meer informatie over het congres.

> Tip: Tijdens Vakbeurs Energie organiseert Vakblad Warmtepompen de gratis toegankelijke Warmtepompen innovatieroute 2017.

Reageer op dit artikel