congres

Geen categorie

23 nov: Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie

23 nov: Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie

Op 23 november vindt het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie plaats. Deskundigen geven een overzicht van alle ontwikkelingen, er is veel ruimte voor discussie en deelnemers kunnen vragen stellen aan ervaringsdeskundigen.

Het symposium staat ook in het teken van de uitreiking van de WKO Duurzaamheid Award. Die wordt uitgereikt door voormalig-minister Jacqueline Cramer Award 2017 uit aan een WKO-eindgebruiker die als voorbeeld dient voor anderen.

WKO-systeem in a.s.r. gebouw in Utrecht

Aan het eind van het symposium is er voor geïnteresseerden ook een rondleiding en een bezichtiging van het WKO-systeem van het a.s.r. gebouw in Utrecht. Tijdens de afsluitende borrel is er gelegenheid tot netwerken en ervaringen uitwisselen met andere eindgebruikers.

Het programma wordt nog gewerkt en zal binnenkort op de website van Gebruikersplatform Bodemenergie worden geplaatst.

Meer informatie vindt u op de website van  Gebruikersplatform Bodemenergie.

Reageer op dit artikel