nieuws

Eteck neemt exploitatie van wko-project Leilinde in Leidschendam over

Bronnen

Sinds deze maand wordt de wko van de wijk Leilinde in Leidschendam-Den Haag geëxploiteerd door Eteck. Deze exploitatie is overgenomen van Woningcorporatie Wooninvest uit Voorburg, die tot overdracht besloot omdat de exploitatie niet langer als onderdeel van haar kerntaken wordt beschouwd.

Eteck neemt exploitatie van wko-project Leilinde in Leidschendam over

Het wko-project Leilinde omvat twee gebouwen van in totaal circa 20.500 m2 brutovloeroppervlakte. Naast warmte, koude en warm tapwater vanuit de wko wordt ook koud water en elektriciteit geleverd aan de gebruikers. Het complex telt 76 sociale huurwoningen, 17 vrije-sectorwoningen, 88 onzelfstandige zorgwoningen en ruimten voor ondersteunende functies, vijf commerciële bedrijfsruimtes, een kinderdagverblijf en een kerk.

Reageer op dit artikel