nieuws

Hoe wordt een WKO-eindgebruiker een goede opdrachtgever?

Bronnen

Hoe wordt een WKO-eindgebruiker een goede opdrachtgever?

Hoe wordt een WKO-eindgebruiker een goede opdrachtgever? Het antwoord op die vraag volgt op een bijeenkomst van Gebruikersplatform Bodemenergie op 25 november.

Diverse sprekers gaan in op uiteenlopende aspecten die voor een eigenaar of beheerder van een dergelijk systeem van groot belang zijn. Ook gaan enkele WKO-eindgebruikers in op het flexibel ontwerpen van de WKO-installatie. Gebouwen kunnen namelijk een andere functie of een ander gebruik krijgen.

WKO-eindgebruiker

Sprekers zijn Albert Hulshof van AHB Consultancy, die over prestatiecontracten aan het woord komt. Ook is Wim van Houdt, beheerder en eindgebruiker van het Tergooi ziekenhuis, aanwezig. Hij legt uit hoe hij de koude- en warmtebehoefte van zijn gebouw beter in kaart heeft gebracht. Verder gaan Jan Mimpen van het Rijksvastgoedbedrijf en Liesbeth van Hilten van IF Technology in op de flexibele inzet van een WKO-systeem bij een extreme gebruikswijziging van een gebouw. Vervolgens komt Anjo Travaille aan het woord, die dieper ingaat op het managen van verwachtingen bij eindgebruikers rondom comfort en energiegebruik. Tot slot licht Dick Westgeest, projectmanager van het Gebruikersplatform, de plannen toe die het Gebruikersplatform Bodemenergie heeft voor 2016.

Bijeenkomst

De bijeenkomst begint om 13.00 uur en vindt plaats bij ASR aan de Archimedeslaan 10 in Utrecht. De ontvangst is vanaf 12.30 uur. Om 16.30 uur sluit het af met een drankje. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan door uw naam, bedrijfsnaam en contactgegevens te mailen naar Dick Westgeest, info@gebruikersplatformbodemenergie.nl

Reageer op dit artikel