nieuws

Ventilatorconvectoren voor alle soorten ruimtes

Afgifte

Ventilatorconvectoren voor alle soorten ruimtes

Carrier heeft een nieuwe generatie IdroFan ventilatorconvectoren voor kanaalaansluiting geïntroduceerd. De volledig modulaire 42NL en 42NH units zijn speciaal ontworpen om toegepast te worden in alle mogelijke ruimtes wat betreft grootte en toepassing.

De ventilatorconvectoren zijn beschikbaar in twee versies – de 42NL unit met een lage externe statische druk of de 42NH unit met een hoge externe statische druk – met koelcapaciteiten van 0,50 kW tot 10 kW. De units zijn ontworpen voor een snelle en gemakkelijke installatie boven elk type plafond. Ze bieden rechtstreekse toegang tot de belangrijkste componenten voor eenvoudige service- en onderhoudswerkzaamheden.

Ventilatorconvectoren

Ook bieden de ventilatorconvectoren opties om energie te besparen. De motor met laag energieverbruik (LEC) kan het energieverbruik tot 50 procent reduceren. De nieuwe Water Terminal Controller (WTC) regelt tegelijkertijd de waterklep en het ventilatortoerental en zorgt zo voor extra energiebesparing.

Extra comfort

De LEC-motor beschikt over een traploze regeling van het ventilatortoerental waardoor deze stiller is dan een motor met verschillende toerentallen: comfort! Dankzij de WTC regelaar wordt de luchtstroom automatisch aangepast aan de behoeften van de gebruikers. Bovendien kan de WTC regelaar het maximale ventilatortoerental regelen om het geluidsniveau nog te verbeteren.

Reageer op dit artikel