Adverteren

Redactieformule Warmtepompen
Vakblad Warmtepompen publiceert over de nieuwste warmtepompen en onlosmakelijk aan deze techniek gekoppelde systemen, zoals bronsystemen, afgiftesystemen en tapwater-oplossingen. Daarnaast biedt vakbladwarmtepompen.nl kennis en uitleg over de werking van warmtepompen (de verdamper, condensor, compressor, het drukventiel), maar behandelt zeker ook de vele technische aspecten die een rol spelen bij de selectie en implementatie van de juiste warmtepomp voor de juiste toepassing, zoals geluid, cop, koelmogelijkheden, de productie van tapwater, het benodigde vermogen en de toepassing van smart grids en bussystemen. De focus ligt vooral op toepassing van warmtepompen in woongebouwen en kleine utiliteit, zoals scholen en recreatieve gebouwen.

Warmtepompen & vakbladwarmtepompen.nl is er voor adviserende en uitvoerende installatieprofessionals met een rol in de selectie, installatie en het onderhoud van warmtepompsystemen, bij gemeenten, architectenbureaus, woningcorporaties, installatiebedrijven en advies- en ingenieursbureaus.

De website van Warmtepompen
Klik hier voor een overzicht van alle mogelijke bannerposities.


Meer informatie over de advertentiemogelijkheden vindt u op bereikdebouw.nl!

MARKTGIDS
WARMTEPOMPEN
2019-2020

De Leveranciersgids Warmtepompen is een waardevol hulpmiddel. Hij biedt partijen in de bouwkolom en (mede-) beslissers op het gebied van duurzame klimaatinstallaties een overzicht van de warmtepompmarkt. De gids is een naslagwerk waar ongeveer 5.000 professionals uit verschillende lagen van de bouwkolom uit kunnen putten. Als uw diensten en producten belangrijk zijn binnen het geschetste groeiscenario voor de warmtepompmarkt, mag u er eigenlijk niet in ontbreken. We bieden daarom de kans om uw naams-en productbekendheid te verbeteren binnen de warmtepompsector.

Click hier voor de advertentiemogelijkheden die de Marktgids u biedt!

Neem voor meer informatie contact op met:
Richard van Dijk
Media-adviseur Warmtepompen en Gawalo
088 58 40 966 | 06 33 031 474
richardvandijk@vakmedianet.nl