Aanmelden Warmtepompen Innovatieroute in Den Bosch

De deelnemende partijen van Warmtepompen Innovatieroute op de Vakbeurs Energie in Den Bosch zijn bekend. Experts van deze bedrijven geven inzicht in de laatste ontwikkelingen van warmtepompen en afgiftesystemen. U kunt zich aanmelden om de route mee te lopen, maar wees er snel bij, want vol = vol.
Delen:

De aandacht voor warmtepompen is aanzienlijk; alles wijst op een enorme groei in gebruik, ter vervanging van – of aanvulling op – de hr-ketel. Wilt u weten wat de laatste ontwikkelingen zijn? Loop dan op 9 en 11 oktober op de Vakbeurs Energie in Den Bosch, mee met de Warmtepompen Innovatieroute.

Innovatieroute voor update warmtepompen

Als installateur, medewerker van een vastgoedbedrijf of woningcorporatie, of als adviseur, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele stand van zaken over warmtepompen en de mogelijke toepassingen. Voor deze doelgroep organiseert Vakblad Warmtepompen tijdens de Vakbeurs Energie in Den Bosch de Warmtepompen Innovatieroute. Deelname is gratis.

Experts vertellen over actuele ontwikkelingen

De deelnemers aan de route worden in een  groep van maximaal 20 personen langs diverse stands geleid. Tijdens de route praten experts u steeds in 15 minuten bij over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inclusief een korte introductie duurt de route anderhalf uur.

Inschrijven voor een van de vier routes

Er vinden vier routes plaats waarvoor u zicht kunt inschrijven. Op dinsdag 9 oktober ‘s ochtends gaat de route om 11:15 van start. De bedrijven die bezocht worden zijn: Alklima, NIBE Energietechniek, Duco, Jaga en Nefit Bosch. De route op dinsdagmiddag begint om 13:15 en zal u leiden langs Alklima, NIBE Energietechniek, Duco, Vaillant en Airview.
Ook op donderdag 11 oktober worden twee routes georganiseerd. In de ochtend is de starttijd 11:15 en worden de volgende bedrijven aangegaan: Alklima, NIBE Energietechniek, Jaga, Remeha en Nefit Bosch. De route op donderdagmiddag, die om 13:15 aanvangt gaat langs Alklima, NIBE Energietechniek, Vaillant, Remeha en Airview.

>>> Meld u hier aan voor 1 van de 4 mogelijkheden (9 oktober van 11:15 uur tot 12:45 uur; 9 oktober van 13:15 uur tot 14:45 uur; 11 oktober van 11:15 uur tot 12:45 uur; 11 oktober van 13:15 uur tot 14:45 uur.